Faktura24.se fakturering hjälp

Vad är Faktura24?

Faktura24 är ett online faktureringsprogram som hjälper dig få ordning på din fakturering. Programmet är extremt lättanvänt och det tar bara några minuter att komma igång och skapa ens första faktura. Vårt mål har varit att skapa ett snabbt, lättförståeligt och snyggt faktureringsprogram som låter dig fakturera utan krångel. Samtidigt har Faktura24 självklart en rad avancerade funktioner (t.ex. återkommande fakturor, ROT/RUT-avdrag) för dig som behöver få ut mer från ditt faktureringsprogram.

Hur skapar jag ett konto?

För att skapa konto, klicka här - det tar bara några sekunder!

Kan jag skicka fakturor med e-post? Kan jag få min logotyp på fakturan? Har programmet stöd för ROT/RUT-avdrag?

Svaret på alla ovanstående frågor är ja! För mer information om Faktura24:s olika funktioner, klicka här.

Hur mycket kostar tjänsten? Är den gratis?

Tjänsten är helt gratis under testperioden som ger tillgång till alla funktioner. Därefter finns flera typer av abonnemang att välja mellan beroende på hur mycket du fakturerar (för priser, klicka här). Vårt mål med prissättningen har varit att göra tjänsten tillgänglig för alla, därför har vi valt att ha en prisnivå som är jämförelsevis låg. Dessutom kan du vara säker på att du slipper gå dyra kurser för att förstå hur vårt faktureringsprogram fungerar - allt är glasklart från första början!

Vem processerar era betalningar? Är det säkert att betala?

För att garantera den absolut högsta tänkbara säkerheten vid betalningar så samarbetar vi med Paynova som processerar våra betalningar. Paynova är det marknadsledande företaget när det kommer till e-tjänster och betalningssäkerhet och de arbetar aktivt för att motverka bedrägerier, vilket gör att dina betalningar alltid genomförs på ett säkert, snabbt och effektivt sätt.

Var hittar jag senaste nytt kring Faktura24?

Senaste nytt kring Faktura24, liksom information som rör fakturering och företagsamhet, hittar du på vår blogg: Fakturabloggen, där har vi också har länkar till andra sidor och partners!

Hur kommer jag i kontakt med er kundtjänst? Hur fungerar er kundsupport?

Det absolut snabbaste och enklaste sättet är att ta kontakt med vår kundtjänst via e-post. Vi har som målsättning att besvara alla förfrågningar så snart som möjligt, ofta tar det bara någon timme eller två att få svar under kontorstid och vårt mål är att alla frågor som inkommit under kontorstid vardagar ska vara besvarade inom max 24 timmar.

Var hittar jag ert användaravtal?

Vårt användaravtal kan du läsa om du klickar här.

Hur ser er sekretesspolicy ut?

Vår sekretesspolicy/integritetspolicy är i enlighet med EU:s lagstiftning, PUL och andra aktuella lagar. Hela vår sekretesspolicy hittar du här.

Gäller öppet köp? Har jag ångerrätt?

Öppet köp och ångerrätt gäller inte. Då tjänsten och dess funktionalitet kan till fullo testas innan man genomför betalning, och då betaltjänsterna aktiveras omedelbart efter betalning, erbjuder vi inte öppet köp. Konsumentverket har skrivit att ångerrätten ej gäller vid t.ex. köp av datorprogram och/eller DVD-filmer om plomberingen är bruten, vilket i detta fall sker så fort betaltjänsten aktiveras. Därför lämnar vi inte öppet köp och tillämpar ingen ångerrätt.

Vänligen kontkta oss om du har frågor,